Tömkörning

Igår var det inbokat tömkörning med F igen. Ariel kom snällt lunkandes i hagen, det finns så mycket grönt i den nu att hon ratar nästan allt hösilage.

Borstade lite snabbt och tog på tömkörningsgrejerna. Skrittade fram i paddocken en stund innan F kom och tog över. Ariel var glad och ville gärna jobba med F. De började i vänster varv och jobbade, först i trav och sedan galopp. Ariel arbetade på bra och började till och med att galoppera i form några steg här och där. Hon satte väl under sig och kaninbakbenen var verkligen helt borta. F jobbade lite mer med traven också, med fokus på korsande bakben. Ariel var inte riktigt med på vad hon menade, men försökte i alla fall göra rätt. Goa tjejen!

Sedan blev det höger varv. Även här jobbade hon på bra, men det märks att vänster varv ändå är lättare. I höger varv vill hon fortfarande inte stödja på yttertömmen utan försöker komma undan arbetet. Då och då jobbade hon på bra i alla fall!

Vi bestämde oss för att prova en uppsutten träning nästa helg, förmodligen kommer även F sitta upp och känna på henne. Spännande!

Sedan var vi nöjda med Ariel, hon fick sig en dusch på de svettiga partierna och sedan skrittade vi av en stund vid hand. Därefter tog vi oss en sväng runt sommarhagen, så Ariel skulle få se hur staketet gick. Det finns ett dike i hagen, så givetvis var vi tvungna att hoppa det. ;-)

Seda fick hon återvända till vanliga hagen och rulla sig riktigt dammig. ;-) Jag lunchfodrade hästarna och tog reda på utrustningen. Sedan mockade jag och fixade foder innan jag åkte hemöver igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0