Förbättring!

Förra tisdagen (13/8) var det dags för återbesök för Ariel igen. Hon var lite motvillig att kliva på transporten och det kan jag förstå. Det var länge sedan hon åkte någonstans där det hände något roligt, men förhoppningsvis blir det ändring på det framöver!
 
På Ultuna undersöktes hon med kamera i urinblåsan och veterinären hade förberett med instrument för att plocka bort de stenar och grus som fanns i blåsan förra gången. Men tji fick hon, den här gången hade Ariel en helt ren och fin blåsa utan minsta spår av grus. Hurra!
 
Hon sköljdes ordentligt ändå och jag fick ordination att fortsätta med medicineringen fem dagar till och sedan sluta. Därefter skall Ariel klara sig utan medicin och så blir det återbesök igen 26/8. Vilket blir det sista oavsett resultat, då Ariel flyttar hem till min nya gård 29/8. 40 mil norrut närmare bestämt. Kommer bli så skönt att ha henne nära mig hela tiden. :-)
 
Hemma igen fick Ariel gå ut i hagen nästan direkt, hon var väldigt nöjd med det... Fina flickan, hoppas bara hon fortsätter vara bra även framöver.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Hur har det gått med flytten? Hoppas hela "familjen" mår bra och att ni kommer väl tillrätta där uppe. :)

2013-09-02 @ 13:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0