Riktigt positiv genomgång

Idag kom fysioterapeut S och kände igenom Ariel. Det var mer än ett år sedan sist... Det är ju inte bra att korrigera eller massera dräktiga ston, så det var enda chansen för Ariel eftersom hon åker till hingst helgen efter midsommar.
 
S tyckte det var så spännande att känna igenom ett nyförlöst sto, hon lärde sig massor om hur hästens kropp förändras och reagerar, så hon var nöjd att få komma så tidigt. Ariel var glad över uppmärksamheten. :-)
 
Ariel var jämn och fin i hela kroppen, så skönt att höra! Vi fick korrigera bäckenet lite men det var en väldigt liten förändring med tanke på att S inte sett henne på ett år. Sedan hade hon ett par identiska bristningar på vardera sida om magen, som med största sannolikhet härrörde från förlossningen. Inget att oroa sig över.
 
Hon var dessutom ganska spänd i bogpartiet, det masserade S bort. Men något annat skulle ju vara konstigt med tanke på att hon släpat på ett tungt foster i flera månader.
 
I övrigt var S imponerad över hur fin Ariel var i kroppen efter fölningen. Redan fem dagar efteråt har magen dragit upp sig så hon ser smal ut igen. Orättvist. ;-)
 
Ariel får nu vila tills hon kommit hem från Allman, sedan kör vi igång lite mjukt så vi är helt igång till bruksprovet. Skall klura lite på hur jag skall lägga upp det, måste ju räkna med Ricky nu också. Inte bara att ta in Ariel från hagen och rida en stund. :-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0