Plan framöver

Ja, nu blev ju allt hastigt och lustigt ändrade planer för mig och Ariel. Men det känns så grymt roligt att få sätta igång igen!
 
Tanken nu är att börja promenera och tömköra i åtta veckor tills hovslagaren kommer nästa gång. Jag skall ha stenkoll på hovarna, blir det puls och/eller värme har jag gått för fort fram med igångsättningen och får backa lite. Sedan måste jag givetvis börja successivt både med tiden vi är ute, tempo och vilket underlag vi jobbar på, men det är förnuftet som styr. :-) Vi kommer inte att jobba särskilt många dagar/vecka, speciellt inte nu när det är halt ute och hon är barfota. Utan det blir som det blir ett tag.
 
Om hovslagaren säger okej till uppsutten ridning nästa gång, så blir det två månader igångskrittning följt av två veckor av trav och två veckor uteritter i alla gångarter. Sedan är vi framme i april (va?!) och får börja rida träningar igen. Så grymt roligt! Jag kommer vänta med hoppning i några månader, tills jag ser att allt fungerar bra i dressyren. Men sedan... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0