Bekymmer

Sedan tömkörningen i onsdags har jag lagt märke till att Ariel ömmar i bröstmuskulaturen. Precis i sadelgjordsstaden. Hon har reagerat några gånger när jag spänt sadelgjorden/bukgjorden och hon gjorde det i onsdags både när jag selade på och av.
 
Klämde till lite hårdare med handen och då högg hon efter mig. Hm... Pratade med G som berättade att hon gjort samma sak ett par gånger när hon knäppte den bakre kryssgjorden på täcket. När jag sedan kände efter på Ariel så ömmade hon även strax framför juvret i muskulaturen där.
 
Så just nu vet jag inte... Jag hoppas att det bara är träningsvärk, som går att massera bort. Jag har beställt fårskinn för att testa om det dämpar på sadelgjorden. Men jag är egentligen mest bekymrad över musklerna framför juvret. Kan det egentligen vara urinblåsan som spökar igen? Jag har ringt till Ultuna och den veterinär som behandlade Ariel sommaren 2013 skall höra av sig så fort hon har tid.
 
Fy vad jobbigt det är när de inte kan prata. :-( Vill ju inte att Ariel skall ha ont, men om det är träningsvärk så hjälper det ju inte att låta henne vila, då är det bättre att hon rör på sig ordentligt. Men tills jag vet så får hon vara ledig och så masserar jag och stretchar så gott det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0