Spänd uteritt i blåsten

Igår var Ariel extra taggad när vi skrittade iväg mot skoterleden. Träffade på grannarna K och B med hund, men de skulle precis åka iväg i bilen, så Ariel hann knappt uppfatta vad som hände. Sedan följde vi efter bilen en stund längs grusvägen.
 
När bilen försvunnit ur sikte mötte vi grannarna M och S, så då var vi tvungna att stå och prata lite. S hade träffat Hampus dagen innan, så han trodde först att det var Hampus igen. Ariel tyckte det var väldigt onödigt att stå stilla, men hon stod där hon skulle i alla fall. Duktig tjej!
 
Vi fortsatte över vägen och en bit in på skoterleden, men vände ganska snart. Det var lika bra, vägen är ganska brant så det är tufft för Ariel att hålla ordning på fötterna.
 
Det blåste mycket mer än jag hade märkt av, så det förklarade varför Ariel var så taggad. Hade jag märkt hur mycket det blåste när jag red iväg, så vet jag inte om jag hade ridit... Men i och med att vi hade medvind då, så märkte jag det inte.
 
Hemvägen blev ganska mycket studs, hon blir extra taggad av vinden och sedan är hon alltid laddad på hemväg. En del övergångar till halt eller ett par halvhalter höll henne dock i schack.
 
Hemma igen var hon mycket nöjd, medan Hampus var väldigt upprörd. Så det blev snabb avsadling så hon fick återvända till hagen och de oroliga kompisarna. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0