En lugn tur med sällskap

Igår var Ariel inte alltför intresserad av att bli hämtad i hagen. Jag tycker det är så svårt att "bestämma" att vi skall jobba, men samtidigt vet jag att det är dags att tänja gränserna och se vad som händer om hon får jobba mer och ridas oftare. Så hon fick följa med upp till stallet i alla fall.
 
Skrittade ut i sällskap med M på Putte och A på Dixon. Vi red gräsvägen mot Hammar och klätterstigen hem. Jag var lite nyfiken på hur lång tid den slingan tar i skritt, ifall det kan vara ett alternativ på vardagar när jag har ont om tid och behöver röra på Ariel lite lagom. 30 min tar den och det är då väldigt kuperat. Perfekt att skritta på lång tygel och låta hästen jobba. :-)
 
Det var väldigt roligt med sällskap, det tyckte både jag och Ariel. Tiden gick snabbare också, jag hade gärna skrittat mer egentligen... Men på söndag får det bli en längre runda, förhoppningsvis får vi sällskap då också. 
 
Gav Ariel lymfdränmassage på alla fyra benen efteråt. Hon är lite gallig i höger bak, så S föreslog att jag skulle massera och se om det blir bättre. Sedan fick hon gå ut i hagen med nya regntäcket, då det skulle bli regn idag och jag vill inte ha en blöt och kall häst till dressyrträningen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0