Genomgång

I tisdags kom U för att massera igenom Ariel igen. Knappt fyra månader sedan sist och Ariel var bättre i de områden U noterat att hon var lite stel. Förutom i ländryggen, så där blev det laser och lite extra masserat.
 
U masserade igenom hela Ariel och sedan fick jag visat hur jag skall massera henne. Bakom vänster bogblad samt högra sidan av ländryggen skall jag massera så ofta jag kan och när jag gjort det skall jag stretcha ryggen åt bägge sidorna.
 
Ariels rygg skall hållas varm, så under vintern skall hon ha täcke ute samt inne innan ridning (dvs ifall jag skulle ställa in henne i boxen någon timme innan jag rider). Eftersom Ariel bara har två regntäcken som passar henne nu (hon har vuxit ur alla sina 125-täcken och måste nu ha 135 på allt), fick jag lite panik, men snälla C i stallet hade ett gammalt Bucastäcke hon inte kunde ha till sin nuvarande häst, som satt perfekt på Ariel. Så det fick jag köpa. :-)
 
Ariel njöt av massagen, men var inte tillräckligt nedvarvad för att slappna av helt. Vi stod inte i hennes stalldel och de flesta andra hästarna var ute, så hon hade fullt upp med att hålla koll på vad som hände överallt. Men så blir det ju ibland när man har hästen inackorderad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0