Träningsritt med sällskap

Idag kom Dollar och Putte från Nyland för att rida ihop med Ariel. Vi kommer alla att starta PP20 på Storsjöritten 9 maj, så det var lite avcheckning idag ifall vi kan rida tillsammans eller om hästarna inte fungerar ihop. 
 
Vi red längs skoterleden, klättrade uppför nya grusvägen och red tills den tog slut. Egentligen var planen att rida 8 km, men när vi väl var hemma igen så hade vi bara ridit 7,6 km. Men då vet jag hur lång den vägen är i alla fall. :-)
 
Vi skrittade mest, men travade en del på skoterleden och där grusvägen var plan. En galopp testade vi också, bara för att se att de kunde galoppera med varandra. Ariel var supertaggad över att ha sällskap, men lyssnade ändå bra på mig. Jag kunde trava på långa tyglar bredvid de andra och behövde bara säga till henne ibland när hon taggade upp för mycket. Lycka!
 
Om en vecka åker jag med henne till Nyland och så rider vi runt sjön. Det blir generalrepetitionen inför tävlingen, drygt en mil på bra vägar. Då kanske tempot blir lite snabbare än idag också, vi red på drygt 6 km/h idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0