Lugn backträning

Idag skrittade vi ut med Ricky lös. Ariel fick gå på långa tyglar hela tiden och bara mjuka upp sig i kroppen. Jag har en del träningsvärk efter hoppträningen i förrgår och galoppen igår, så jag kan tänka mig att Ariel också har det... Hon skrittade dock på med nöjda steg.
 
Vi red grusvägen mot Nyland och vände efter att ha kommit till sista gräsvägen. Backarna hemåt är rätt mastiga, men Ariel knegade på bra. Totalt red vi minst 8 km, men det tog 1 h 50 min eftersom vi fick rida och hämta Ricky vid ett tillfälle. Han tyckte att det räckte med motion när vi var halvvägs hem. ;-)
 
Jag har även börjat ge Ariel betfor, så jag lättare kan få i henne vätska när vi åker till lägret. Jag experimenterat lite med hur mycket jag kan blöta den så hon får i sig extra mycket vatten. Sedan skall jag även testa att blanda i salt, så hon får mer salt när hon svettas framöver. Om två veckor är det dags att packa det sista, kommer bli så himla skoj!
 
På kvällen fick hästarna åka till Nyland för ihopsläpp med Dollar och Zack, Ariel var högbrunstig, så hon blev väldigt förtjust i två grabbar. Hennes son duger ju inte till sådant. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0