Vi gjorde det!

Igår red vi iväg längs skoterleden för att testa att hitta vägen till Helgumsbron igen. Till min glädje hade det kört så pass många skotrar på skoterleden, så snön var helt packad och Ariel sjönk inte igenom. :-) Inte så man kunde trava eller galoppera, men skritt fungerade perfekt. Så skönt att kunna gå på plan mark och få henne att verkligen jobba i skritten. 
 
Skrittade hela vägen till pilgrimsleden och väl där kunde jag konstatera att skotrarna också kört och packat snön! :-D Så det var bara att fortsätta framåt i glad skritt, Ariel tyckte det var så spännande med äventyr! 
 
Vi hittade ganska snabbt avtagsvägen till höger och följde sedan den. Det var en hel del svängar, så man hela tiden hoppades att få se bron vid nästa krök... Strax innan vi skulle vara framme sa runkeeper att vi ridit en timme, så till Ariels stora besvikelse vände vi hemåt istället. Det var ändå -12 grader och jag frös lite... :-P
 
Hon var inte så glad i början när vi vände hemåt, men successivt piggade hon på sig ändå. Jag var så glad över att kunna skritta igenom henne så länge, på toppenunderlag och i så fint väder!
 
 
Hemma igen efter två timmars skritt och 10,86 km. Så nöjd med Ariel! :-) Snitthastigheten var 5,46 km/h så det var helt klart fart på henne. Den snabbaste kilometern var faktiskt i början, en bit in på skoterleden och hela grusvägen ned till stora vägen, den gick på hela 5,87 km/h. Så visst kan hon när hon tycker det är skoj. ;-)
 
Eftersom jag önskade mig att det här härliga vädret skulle hålla i sig, så har det gjort det, men jag har blivit dunderförkyld med feber, så jag får snällt hålla mig i sängen ändå. Bara liiite frustrerad... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0