Härligt pass!

Igår var planen att hoppa, men det blir ju aldrig som jag planerat. ;-)
 
Inledde med att rida fram ute, tog rundan via tjurhagen. Den är på knappt 2 km och tar 20 min att skritta. Men när vi skrittat fram fick Ariel trava och det var en ivrig trav med mycket tryck i. Lät henne hållas, känns som jag bromsat henne konstant senaste veckorna och hon måste få utlopp för sin energi. Successivt lugnade hon sig, så när vi kom på vår grusväg (som var mjuk och sviktande) fick hon galoppera hela vägen fram till ridbanan.
 
Inne på ridbanan blev det inte många meter. Konstaterade direkt att den mjuka fluffsnön som var i söndags, numera var stenhård pga minusgrader. SURT! Vi försökte gå över cavaletti i de spår Ariel trampade upp då, men det blev ändå för ojämnt och hårt. Så det var bara att lämna ridbanan. :-(
 
Red istället bort till sommarhagen (igen) och Ariel fick galoppera hela grusvägen som verkligen hade perfekt underlag. Gjorde en del tempoväxlingar i galopp enbart för sitsen, så härligt! Sen skrittade vi hela vägen hem igen, Ariel var mycket nöjd med detta korta pass (ca 25-30 min), men jag ville egentligen rida mer. Kan vi få vår snart?!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0